Bouwprojecten


Project Heemstede

Een combinatie van retro en modern

We ❤ deze prachtige gerenoveerde badkamer in Heemstede en zijn hier ook erg trots op! De badkamer is compleet naar wens van de klant gemaakt, met hier en daar uiteraard wat gepast advies vanuit JWP BOUW. Door te kiezen om zwarte,  grijze én bruine tinten te combineren is het mogelijk geweest om een prachtige stijl terug te laten komen en deze strakke badkamer. De dubbele wastafel is een ware eyecatcher en is gemaakt van natuursteen. Maar we mogen natuurlijk niet de details van de douchewand met matzwart staal of de prachtige bruine Portugese tegels vergeten. Dit contrast heeft voor enorm veel sfeer in deze gerenoveerde badkamer gezorgd. Wie zou hier nou niet tot rust willen komen onder de heerlijke regendouche? 

 

Naast een badkamerrenovatie heeft de klant ook gekozen voor het compleet renoveren van de keuken. Door de warme uitstraling van de tegelvloer is de balans tussen de witte hoogglans keuken en grijze retro tegels ontzettend origineel. Door het plaatsen van de spotjes behoudt je toch de strakke en moderne look die past bij deze tijd. Wij als JWP BOUW zullen u tijdens het renovatieproces altijd de vrijheid en ruimte geven om met uw eigen ideeën te komen. Wij zullen hier altijd onze eigen visie aan geven waardoor we samen altijd tot een geslaagd project zullen komen! 

 


Project Santpoort-Noord

Stijlvol en strak

Bij dit bouwproject lag de focus op het creëren van een strakke doch huiselijke sfeer. In eerste instantie is dit terug te zien in het ruimtelijke, matzwarte kookeiland met granieten keukenblad. Daarnaast is er gekozen voor een 5-pits gasfornuis, ingebouwd koffiezetapparaat en uiteraard ingebouwde oven en magnetron. Door dit te combineren met een stijlvolle betonvloer is het mogelijk geweest om een strakke en ruimtelijke keuken te maken waarin je je gasten met trots kunt ontvangen!

 

Het huiselijke gedeelte is terug te zien in de woonkamer. De overloop van betonvloer naar vissengraatvloer geeft een compleet andere feel, ook al sta je in dezelfde ruimte. De vissengraatvloer die hier te zien is is overigens parket, JWP BOUW bouwt graag met kwaliteit! Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Door het maken van een schouw is de warmte ook goed terug te vinden in de woonkamer. Wie wil er nou niet graag rond de open haard zitten rond kerst? Ook dit kan JWP bouw voor u creëren. Al met al is dit project op basis van de klant perfect tot zijn recht gekomen!