Project Heemstede

Een combinatie van retro en modern

We ❤ deze prachtige gerenoveerde badkamer in Heemstede en zijn hier ook erg trots op! De badkamer is compleet naar wens van de klant gemaakt, met hier en daar uiteraard wat gepast advies vanuit JWP BOUW. Door te kiezen om zwarte,  grijze én bruine tinten te combineren is het mogelijk geweest om een prachtige stijl terug te laten komen in deze strakke badkamer. De dubbele wastafel is een ware eyecatcher en is gemaakt van natuursteen. Maar we mogen natuurlijk niet de details van de douchewand met matzwart staal of de prachtige bruine Portugese tegels vergeten. Dit contrast heeft voor enorm veel sfeer in deze gerenoveerde badkamer gezorgd. Wie zou hier nu niet tot rust willen komen onder de heerlijke regendouche? 

 

Naast een badkamerrenovatie heeft de klant ook gekozen voor het compleet renoveren van de keuken. Dankzij de warme uitstraling van de tegelvloer is de balans tussen de witte hoogglans keuken en grijze retro tegels ontzettend origineel. Door het plaatsen van de spotjes behoudt je toch de strakke en moderne look die past bij deze tijd. Wij als JWP BOUW zullen u tijdens het renovatieproces altijd de vrijheid en ruimte geven om met uw eigen ideeën te komen. Wij zullen hier altijd onze eigen visie aan geven waardoor we samen altijd tot een geslaagd project zullen komen! 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wilt u kennis maken of een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt direct contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden. U kunt ons hiervoor bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op deze pagina gebruiken voor het versturen van een bericht of offerteaanvraag. Ons bouwbedrijf staat u graag te woord en vertelt u met plezier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.JWP BOUW

Crommelinbaan 57A,
2142EX Cruquius 

023 205 22 78

info@jwpbouw.nl