Project Santpoort-Noord

Een project waarbij het volledige vertrouwen bij het bouwbedrijf wordt gelegd? JWP BOUW houdt ervan 😍Bij dit bouwproject lag de focus op het creëren van een strakke doch huiselijke sfeer. In eerste instantie is dit terug te zien in het ruimtelijke, matzwarte kookeiland met granieten keukenblad. Daarnaast is er gekozen voor een 5-pits gasfornuis, ingebouwd koffiezetapparaat en uiteraard ingebouwde oven en magnetron. Door dit te combineren met een stijlvolle betonvloer is het mogelijk geweest om een strakke en ruimtelijke keuken te maken waarin je je gasten met trots kunt ontvangen!

 

Het huiselijke gedeelte is terug te zien in de woonkamer. De overloop van betonvloer naar visgraatvloer geeft een compleet andere feel, ook al sta je in dezelfde ruimte. De visgraatvloer die hier te zien is, is overigens parket. JWP BOUW bouwt graag met kwaliteit! Andere opties zijn uiteraard ook mogelijk. Door het maken van een schouw is de warmte ook goed terug te vinden in de woonkamer. Wie wil er nou niet graag rond de open haard zitten rond kerst? Ook dit kan JWP bouw voor u creëren. Al met al is dit project op basis van de klant perfect tot zijn recht gekomen!

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Wilt u kennis maken of een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt direct contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden. U kunt ons hiervoor bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op deze pagina gebruiken voor het versturen van een bericht of offerteaanvraag. Ons bouwbedrijf staat u graag te woord en vertelt u met plezier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.JWP BOUW

Crommelinbaan 57A,
2142EX Cruquius 

023 205 22 78

info@jwpbouw.nl