Verbouwen door JWP BOUW in Haarlem en omstreken


Bent u van plan om te verbouwen, of bent u enkel aan het oriënteren? Dat maakt niet uit, want er kan erg veel op u afkomen! Wij zijn er voor al uw verbouwingswensen. Bij JWP BOUW kunt u rekenen op betrokken begeleiding voorafgaand, tijdens en na afloop van de werkzaamheden. Voor al uw verbouwingen kunt u blind op de expertise en ervaring van ons team vertrouwen.

 

Op deze pagina nemen wij u mee in de type verbouwingen die JWP BOUW veelal uitvoert en proberen het zo overzichtelijk mogelijk voor u te maken. Twijfelt u of wij van dienst kunnen zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder. 


Welke typen verbouwingen voeren wij uit?

JWP BOUW heeft al jarenlang ervaring met diverse projecten. In de laatste jaren zijn wij gespecialiseerd in middelgrote tot grote verbouwingen. Omdat wij zo een divers team bij ons in dienst hebben pakken wij alles van a tot z voor u op en begeleiden u bij het gehele proces.

Uitbouw


Als aannemer hebben wij ervaring met veel typen uitbouw.  Het gaat namelijk véél verder dan alleen voor of achter uitbouwen. Er zijn veel verschillende opties tot uitbouwen die JWP BOUW aanbiedt, namelijk:

 • Uitbouw achter
 • Serre
 • Voor uitbouwen
 • Erker aanbouwen

Dak verbouwen


Wilt u een extra verdieping creëren? Kies dan voor een dakopbouw! U kunt ook nadenken over het uitbreiden van uw bestaande ruimte met een dakkapel. Hieronder vindt u meer informatie over welke werkzaamheden uitvoeren aan het dak:

 • Complete dakopbouw
 • Het plaatsen van dakkapellen
 • Nokverhoging
 • Complete dakrenovatie

Verbouwing binnenshuis


Natuurlijk hoeft niet elke verbouwing even groots te zijn. U kunt ook denken aan een keukenrenovatie, het vervangen van een kozijn of het verzetten van een wand. Dit kan JWP BOUW ook zeker voor u oppakken!

 • Badkamer en/of toiletrenovatie
 • Keuken
 • Plaatsen kozijnen
 • Afwerking zoals stuc en schilderwerk


Hoe gaat verbouwen in zijn werk?

Wanneer u contact met ons opneemt nemen wij uw wensen graag met u door. Wanneer uw visie overeenkomt met onze werkzaamheden plannen wij graag een afspraak met de aannemer in. Hij komt dan bij u langs om uw wensen nóg dieper te bespreken en neemt alles op. Vervolgens krijgt u een op maat gemaakte offerte. Er is natuurlijk altijd ruimte om deze nog door te spreken voordat u akkoord geeft. 

 

Vervolgens wordt u ingepland en kunt u wachten op de daadwerkelijke verbouwing! Voor, tijdens en na de verbouwing staan wij natuurlijk altijd nauw in contact met u als klant.

Waarom verbouwen met JWP BOUW?

Wij zorgen altijd voor heldere communicatie tijdens het gehele verbouwing. Wij begrijpen dat dit een enorm stressvol proces kan zijn en JWP BOUW neemt de zorg voor zover mogelijk graag voor u uit handen. Twijfelt u of wij u van dienst kunnen zijn? Neem dan gauw contact met ons op via 023 205 2278, email of vul ons contactformulier in. Wij denken natuurlijk graag met u mee en nemen dan dan zo spoedig mogelijk contact met u op!


Wilt u kennis maken of een vrijblijvende offerte aanvragen?

U kunt direct contact met ons opnemen wanneer u meer informatie wilt over onze werkzaamheden. U kunt ons hiervoor bellen, een e-mail sturen of het contactformulier op deze pagina gebruiken voor het versturen van een bericht of offerteaanvraag. Ons bouwbedrijf staat u graag te woord en vertelt u met plezier meer over wat wij voor u kunnen betekenen.JWP BOUW

Crommelinbaan 57A,
2142EX Cruquius 

023 205 22 78

info@jwpbouw.nl